[NL] +31 (0)33 72 111 00 info@assetfintech.com

Technische data

AsSet Fintech Since 2013

Een kijk in de toekomst door het verleden in overweging te nemen.

Marco Hinderink

Partner, Asset Fintech BV

Asset Fintech creëert software voor geautomatiseerde handelsalgoritmen. Met alle aspecten van het handelen wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld; geldbeheer, risicobeheer, positiebepaling, geautomatiseerd scannen, kunstmatige intelligentie, deep-learning, machine-learning, gebaseerd op statistische analyse en principes.

Asset Fintech is een vooruitstrevend groeiend technologiebedrijf voor ontwikkeling en oplossingen voor de professionele beleggers die op zoek zijn naar extra diversificatie, accurate handel, risico gecorrigeerde rendementen met lage correlatie in traditionele activaklassen. Door deze handelstechnieken als activaklasse toe te voegen, kunt u de efficiënte mogelijkheden van uw portefeuille optimaliseren.

Asset Fintech maakt gebruik van eigen ontwikkelde wiskundige software, geprogrammeerd in een eigen omgeving van clustercomputers op een Linux gebaseerd besturingssysteem. De handelssoftware is geprogrammeerd in de FPGA-chipset (Field Programmable Gate Array), een geïntegreerd circuit dat is ontworpen om na productie door een klant of ontwerper te worden geconfigureerd. Met andere woorden, de handelssoftware is geïntegreerd in een chip in de hardware.

De software kan worden aangepast voor gebruik op verschillende verhandelbare instrumenten, op voorwaarde dat er voldoende liquiditeit en handelsvolume is. Asset Fintech werkt rechtstreeks (STP = Straight Through Processing) samen met A-book broker(s) en Tier-1 koersleveranciers.

Risicobeheerprincipes worden toegepast op het hoogste niveau dat beschikbaar is in de branche.

Risicomanagement op meerdere niveaus:

  • Geldbeheer / Money management
  • Liquiditeitsmanagement
  • Derde partijen risico
  • Infrastructuur risico

Het gebruik van pre- en posttrade checks (ingebouwde RCM – Risk Check Modules) zijn onafhankelijk van de handelssoftware. Er zijn parameters en slimme tools aanwezig om automatisch te stoppen met handelen wanneer er veranderingen optreden in price-feed stabiliteit en/of systeemstoringen.

Asset Fintech, op maat geschreven intelligente investeringssoftware voor uw vermogensvorming door software ondersteuning.

Big Data Analyse & Intensief Testen

Applicatie voor Monitoring Activiteiten

Beste Optimalisatie Services

Omdat risico controle ertoe doet,

….. alles onder uw eigen beheer met  één druk op de knop …..

….. simpel, eerlijk en automatisch.

Live controle optimalisatie test

Dedicated server NY4 Equinix New York

ProLiant DL325 Gen10

AMD EPYC 7402P 24 Core @2.79Ghz– 128

GB DDR4 – Raid HP P408i-a

Bandwith 20Tb@10GB port

Ping time to broker <0.3 ms

Dedicated server LD4 Equinix London

1 x Intel Xenon E5-2620 v4@2.10 Ghz

Ping time to broker <3.5 ms

1 x Intel Xeon E5 2620 V4@2.10 Ghz 2 x 24 Core

Ping time to broker <2.0 ms

Serverpark New York

Optimalisatie & backtesting center

AMD Threadripper X3995X – 64 Core – 128 Threads – 512 GB RAM

Niet-conventionele testsystemen voor betere resultaten.

Een testprogramma is een professionele manier om strategieën en crunch-cijfers te analyseren. Een kunstwerk, in-house gebouwde software gemaakt om regelmatig tests uit te voeren. Commerciële handelsplatformen zoals Metaquotes, Thinkorswim, Leverate, ProRealTime Trading, Ninja Trader, C-Trader, et cetera kunnen mogelijkheden bieden om handelssystemen en programma’s te creëren. Ze bieden uitsluitend standaard testmogelijkheden.

Asset Fintech heeft een eigen, op maat gemaakt testplatform gecreëerd om handelsregels te specificeren en te optimaliseren.

Hetzelfde geldt voor algoritmen die volledig op maat zijn gebouwd en geprogrammeerd om rechtstreekse handelsverbindingen met de liquiditeitsleveranciers mogelijk te maken. DMA (Direct Market Access = directe markttoegang) gefaciliteerd door een broker behoort ook tot de mogelijkheden. Hierdoor ontstaan ​​veel mogelijkheden voor reductie van betrokken partijen (technisch en financieel) in de gehele handelsprocesketen.

in REAL-TIME

100% DATA KWALITEIT

100% DATA RESULTATEN

Derden

Asset Fintech

TESTING opportuniteiten is a piece of art. De inhoud hoe te testen, is het recept van de ontdekker.

Voor forward-testing is optimalisatie regelmatig nodig in een Live omgeving om risico’s te blijven controleren. Forward-tests worden vergeleken met Live trade records om veranderde karaktereigenschappen te detecteren. In de automaat is er tevens een learning module ingebouwd om zelf te kunnen corrigeren.

Third party

Z

Custom made

Z

One level testing

Z

Multi level testing

Z

Multi instruments testing

Z

Forward testing

Z

Optimizing

Z
Z

Statical optimizing

Z

Forward statical optimizing

Z

Multi instruments forward statical optimizing

Z

Datafeed broker

Z
Z

Datafeed import external supplier

Z
Z

Datafeed 100% quality

Z

100% datafeed 100% independent

Z

100% best testing environment

Z

Van optimalisatie naar forward-testing

Resultaten & statistieken

Optimalisatie & forward-testing zijn continue belangrijke processen

Optimalisatie en forward-testen zijn serieuze methoden bij het analyseren van strategieën en cijfers, het is een kunst om professioneel en goed te testen, je dient te weten hoe  dit proces correct te managen.

Alle resultaten kunnen geverifieerd worden tijdens een afspraak desgewenst met uw financieel adviseur.

Zoals nu en in het verleden worden/zijn talrijke tests uitgevoerd om in lijn te blijven met de marktevolutie en om de handel en haar doelstellingen te beheren en te controleren.

Een langere testperiode is geen garantie voor stabielere resultaten. Het gaat vooral om de impact op de markt van verschillende gebeurtenissen (politiek/economisch/financieel) tijdens de geteste periodes. Het doel is om aan te tonen dat het systeem in turbulente tijden goed heeft gepresteerd. Voorbeelden van hoge volatiele momenten zijn: Brexit, Amerikaanse presidentsverkiezingen, Covid-impact, rentebesluiten, oorlog, enz.

Ai Trader Pro software handelt op verschillende financiële instrumenten waar de juiste settings voor bestaan blijkend uit de optimalisatie rapporten. Ai Trader Pro is uitsluitend actief op de hogere tijdsgrafieken vanaf H4.

Vermogensgebruik & vermogengroei potentieel van Ai TRADER Pro zijn op cijfers en statistieken gebaseerd.

Eenspan 18H

3897 AL Zeewolde

Nederland

+31 (0)33 72 111 00

info@assetfintech.com

De strategieën van ASSET FINTECH software series vallen conform de MiFID II classificatie

in de hoogste risicogroep van beleggingsproducten, categorie 7.